– 2011 Nissan Murano CrossCabriolet, L.A. Auto Show’un marifetlerinden bir diğeri. Aracın adından anlayabileceğiniz gibi Nissan cephesinde de garip segmentler yaratma ile ilgili bir atak var. Crossover hemde Cabrioleti birleştirip o biçim CrossCabriolet modelini ortaya çıkarmışlar. Kısaca SUV – CUV karışımı bir araç demek daha doğru olacaktır. Nissan bu aracı 2011 yılı içersinde hemde $46,390 etiketle tahmin edebileceğiniz gibi Kuzey Amerika pazarında satışa çıkaracakmış.

– Nissan’nın lüks SUV modeli Murano’yı biliyoruz. 4 kapılı ve yüksek motor güçlerine sahip güzel bir araç. CrossCabriolet ise 2 kapılı, B sütunu olmayan, bunlara karşın halen 0.37 CD sürtünme katsayısına sahip olmayı başaran bir araç üretilmiş. Dikkatinizi çekecektir aracın arka lamba grubu 350Z modelinden alınmış. 4 tekerlekten çekiş sistemi, 3.5-liter 24-valve DOHC V6 265 HP gücünde motoru, Xtronic CVT şanzımanı sayesinde performanslı, P235/55R20 Toyo Proxes A20 20 inçlik jantları, Anti-lock Brake System (ABS), Brake Assist (BA), Electronic Brake force Distribution (EBD), Vehicle Dynamic Control (VDC), Traction Control System (TCS), Vehicle Security System (VSS) ve G-sensor sayesinde güvenli bir araç.

– Bu aracı ne amaçla çıkarıldı bilmiyorum ama koskoca SUV’un arka koltuklarının diz mesafesinin nasıl o kadar azaldığını çok merak ettim doğrusu.

[ Kaynak ]

Fotoğraf Galerisi

 

Yoruma Kapali

 

Site Hakkında

Otomobillere meraklı ve internette sürekli haberleri yabancı sitelerden takip etmekten sıkıldınız, Türkçe içerikli haberlerde de aynı şeyi okumak canınızı sıkıyorsa OtomotT!V! tadımlık haberleri ile karşınızda.

Otomot Ağı / Hakkında

 

Site Wordpress altyapısını kullanmaktadır. Unknown v5  teması Uretgec.com tarafından üretilmiştir.

© 2010 OtomotTiVi - Otomot Yaşam