-2012 yılında çıkması beklenen Lada Niva modelinin yeni halinin tahmini çizimleri yayınlanmış. 1977 yılından beri üretilen Niva, Off-Road efsanesi olmuş bir araç. Birçok kişinin Niva mı diyip baş çevirdiği model, aslında Rusya’nın koşullarına göre üretilmiş ve bugüne kadar gelebilmesinde bu özelliğinin büyük etkisi olan özel bir araç. DÜnyanın bir çok ülkesinde satılan Niva, 4X4 özelliği ve ucuz olması nedeniyle belli bir kitle tarafından tercih edilen ve bırakılamayan bir araç durumunda.

– Lada, Niva ismini taşıyan bu aracını 2012 yılında çıkarmayı planlıyor. Yeni teknolojiler konusunda Renault’tan destek alacağını belirtiyor. 2012 yılından sonrada farklı bir isimle özel bir proje ile Lada Niva benzeri farklı bir araç üreteceklerini de belirtiyorlar. Resimlerini gördüğümüz Lada Niva çizimlerini Brezilyalı bir çizer olan Irmao do Decius yapmış. mevcut Niva ile benzer hatlar taşımakta. Resimlerdeki Araca hiç ismini bilmeden baktığınızda bile aklınıza Lada Niva olabilir diyebiliyorsunuz.

– Yeni Lada Niva, Renault ile yapacağı iş birliği ile Dacia Duster platformu üzerine inşaa edilecek. 3 ve 5 kapılı versiyonları olacakmış.

[ Kaynak ]

Etiketler: , , , 05 Aralık 2010

Fotoğraf Galerisi

 

9 Yorum - 2012 Lada Niva – Yıllar Geçsede O Hep Aynı

 

Site Hakkında

Otomobillere meraklı ve internette sürekli haberleri yabancı sitelerden takip etmekten sıkıldınız, Türkçe içerikli haberlerde de aynı şeyi okumak canınızı sıkıyorsa OtomotT!V! tadımlık haberleri ile karşınızda.

Otomot Ağı / Hakkında

 

Site Wordpress altyapısını kullanmaktadır. Unknown v5  teması Uretgec.com tarafından üretilmiştir.

© 2010 OtomotTiVi - Otomot Yaşam