– 2012 Ford Focus Coupe modeli AutoExpress’in haberine göre konsept olarak Ocak ayında yapılacak 2011 Detroit Auto Show’da tanıtılacak ve 2012 yılı itibariyle de yollarda olacakmış. FoMoCo tarafından geliştirilen bu model ve kendi ağızlarından çıkan cümlelere göre 2011 Detroit fuarında birden çok ilgi çekici Ford marka araç görebilecekmişiz. Coupe konsept modeli üzerinde 1 yıldır çalışılıyormuş ve tasarımcılar 1 yıl boyunca Ford Capri modeline bakarak yeni modeli şekillendirdiklerini söylüyorlar.

– Ford Focus Cope modeli Focus ST modeli üzerine inşa edilmiş. 2.0L turboşarjlı 4 silindirli EcoBoost motor 247HP güç 360 Nm tork üretiyor ve aracın 0-100km/h hızlanmasını 6 saniyede tamamlamasına yardımcı oluyor. 250km/h son hızda da sınırlandırılmış olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde. Ayrıca aşağıda galerideki fotolar ST modeline aittir. Dikkatimi çeken tek bir bölüm var. O da beğendiğim ve hayran olduğum orta konsol ve kokpit tasarımı, Ford her yeni araç çıkardığında uyguladığı kokpit tasarımı gün geçtikçe karmaşıklaşıyor ve bu durum midemi bulandırmaya başlıdı.

[ Kaynak ]

Fotoğraf Galerisi

 

Yoruma Kapali

 

Site Hakkında

Otomobillere meraklı ve internette sürekli haberleri yabancı sitelerden takip etmekten sıkıldınız, Türkçe içerikli haberlerde de aynı şeyi okumak canınızı sıkıyorsa OtomotT!V! tadımlık haberleri ile karşınızda.

Otomot Ağı / Hakkında

 

Site Wordpress altyapısını kullanmaktadır. Unknown v5  teması Uretgec.com tarafından üretilmiştir.

© 2010 OtomotTiVi - Otomot Yaşam