2012 Hyundai Azera yada Grandeur isimiyle casus fotoğrafları çekilmiş bir araç var ortalıkta. Hyundai’de muhtemelen BMW’yu örnek almış olacak ki sürekli sınıf aralarına araçlar yerleştirmeye devam ediyor. Hyundai’nin bu çabasını anlayışla karşılıyoruz aslında boşlukları ne kadar erken doldurursan o kadar yol katedersin. Ayrıca bu araçların hedef kitlesi Asya Kıtası ve Amerika Kıtası olarak gözüküyor. Bu da doğal bir durum. Hatırlarsanız Hyundai’nin E sınıfı olarak tanıttığı uçuk fiyatı ile Mercedes ve BMW ‘den bile pahalıya satılan Genesis (diğer adı ile Equus) modeli var. Azera modeli ise muhtemelen yeni yeni ortaya çıkan Makam Otomobili kavramının temsilcisi olacaktır. D ve E sınıfı arasında kalan ama bu bir E sınıfı araçtır diye üzerine bastırılarak söylenen, eski Sonata ile Genesis modeli arasına geçecek olan bir model.

– Motor seçenekleri hakkında 2.2-liter CRDI, 263-hp 3.8-litre ve 234-hp 3.3-litre motorları 6 ileri otomatik şanzıman idare edecek. 2011 yılının son çeyreğinde duyurulacak ve 2012 model olarak satışa çıkarılacak.

Amerika Azera sitesinden aracın eski haline ve özelliklerine bakabilirsiniz.

[ Kaynak ]

Fotoğraf Galerisi

 

Yoruma Kapali

 

Site Hakkında

Otomobillere meraklı ve internette sürekli haberleri yabancı sitelerden takip etmekten sıkıldınız, Türkçe içerikli haberlerde de aynı şeyi okumak canınızı sıkıyorsa OtomotT!V! tadımlık haberleri ile karşınızda.

Otomot Ağı / Hakkında

 

Site Wordpress altyapısını kullanmaktadır. Unknown v5  teması Uretgec.com tarafından üretilmiştir.

© 2010 OtomotTiVi - Otomot Yaşam